Het Blauwe Paviljoen

27 luxe appartementen

Van de prachtige akoestiek met hoge plafonds tot de zonovergoten vertrekken door de grote raampartijen; dit is wonen met het comfort en de luxe van nu en de ambiance van weleer. Uw wooncomfort wordt geoptimaliseerd door middel van extra isolatie in de wanden en de vloeren. Door toepassing van achterzetkozijnen met de hedendaagse gewenste isolatienormen,  kunnen de historische raampartijen in detail behouden blijven.

Royale leefruimte

Uw 4- of 5-kamerappartement beschikt over één of zelfs twee luxe badkamers, een ruime berging en voldoende kamers om thuis te kunnen werken of om familie en vrienden uit te nodigen voor een logeerweekend. Zo kunt u iedereen laten meegenieten van deze unieke woonbeleving.

Klaar voor een nieuw avontuur

Tot slot heeft u als bewoner toegang tot een tweede berging in het souterrain en twee parkeerplaatsen op het terrein nabij de entree van uw appartement. Tevens bevinden zich in het souterrain twee ruime collectieve fietsenbergingen waar u uw elektrische fiets niet alleen veilig kunt stallen, maar ook meteen kunt opladen. Zo bent u iedere dag klaar voor een nieuw avontuur.